Systém pro výměnu reklamy na internetu - Gazda, Milan (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou výměnné reklamy na internetu. V první části přiblíží problematiku výměnné reklamy na internetu a analyzuje, v současné době fungující, výměnné systémy na českém internetu, které porovnává s možnostmi placené reklamy. V druhé části obsahuje popis návrhu a implementace jednoduchého výměnného reklamního systému.
Internet advertising exchange system
Keywords: výměnný reklamní systém; Reklama; Internet