Význam přípravného řízení v trestním řízení - Štafl, Pavel (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci popisuje přípravné řízení, které je jedním ze stádií trestního řízení. Charakterizuje postup před zahájením trestního řízení, orgány a postup v přípravném řízení až do ukončení vyšetřování včetně rozhodnutí v tomto řízení.
Siginificance of prepaartive proceedings in crimina proceedings
Keywords: trestní právo; přípravné řízení; trestné činy; trestní řád; trestní řízení; státní zastupitelství