Organizace dopravy ve městě Svitavy v návaznosti na vybudování přeložky I/43 Hradec nad Svitavou - Lačnov - Schlőgl, Michal (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce se zabývá dopravní sítí pozemních komunikací města Svitavy. V diplomové práci je vyhodnocen dopravní průzkum, který probíhal na vybraných místech. Dále je vytvořen dopravní model města Svitavy po vybudování přeložky I/43 Hradec nad Svitavou - Lačnov a v závěru jsou navržena opatření pro řešení problémů na dopravní síti.
Organization of transport in Stvitavy in connection with construction of realignment I/43 Hradec nad Svitavou - Lačnov
Keywords: I/43; model; organizace dopravy; průzkum; přeložky; Svitavy; tranzitní doprava; model; organization of transport; exploration; relaying; transit traffic