Scobie's choice : looking at the choice made by the main character in Graham Greene's novel The hearth of the matter - Francová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá rozhodnutím hlavní postavy Greenova románu The Heart of the matter, Scobieho, spáchat sebevraždu.
Keywords: Anglický jazyk; literatura; Greene, Graham