K typologii antisemitismu v české moderní literatuře - Plachetková, Kamila (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato bakalářská práce se zabývá zobrazením tématu antisemitismu v české literatuře. Půjde o analýzu čtyř děl, z konce padesátých a začátku šedesátých let dvacátého století, od tří různých autorů. Analýzy jsou podloženy odbornými studiemi, které se zabývají touto tematikou i jednotlivými autory.
On typology of antisemitism in modern Czech literature
Keywords: anti-Semitism; Holocaust; Frýd Norbert; Fuks Ladislav; Lustig Arnošt; antisemitismus; Holocaust; Frýd Norbert; Fuks Ladislav; Lustig Arnošt