Finanční analýza podniku CARGO PRAGUE, spol. s.r.o. - Skalníková, Jana (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem této bakalářské práce je sestavení finanční analýzy pro reálnou společnost působící v oblasti přepravních a logistických služeb. První kapitola shrnuje dosavadní činnosti společnosti CARGO PRAGUE, spol. s r. o., vymezuje předmět podnikání, organizační strukturu společnosti, hlavní činnosti společnosti, dceřiné společnosti a střediska. Druhá kapitola pojednává o metodice finanční analýzy. Zahrnuje souhrnnou analýzu finančního postavení podniku a specifikuje dílčí analýzy. Třetí kapitola obsahuje aplikaci vybraných ukazatelů finanční analýzy pro společnost CARGO PRAGUE, spol. s r.o.
Financial analysis of the CARGO PRAGUE, Ltd. Company.
Keywords: efficiency; financial analyses; horizontal analyses; indexes; fund; ratio indexes; Efektivnost; finanční analýzy; horizontální analýzy; indexy; kapitál; poměrové ukazatele