Odraz konceptu Corporate Social Responsibility v podnikové kultuře - Holcová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá zkoumáním vazeb mezi dvěma základními podnikovými koncepty. Jedná se o propojení společenské odpovědnosti firem a podnikové kultury. Cílem práce je pomocí analýzy sekundárních dat identifikovat a zhodnotit způsoby, kterými se aktivity spojené s aplikací konceptu CSR projevují v podnikové kultuře. Podstatnou součástí pro naplnění cíle je teoretické vymezení základní problematiky a následné nastavení konkrétních vazeb pro úspěšné provedení analýzy.
Reflection of Corporate Social Responsibility concept in corporate culture
Keywords: společenská odpovědnost firem; podniková kultura; podniky; reportování; analýza; Corporate Social Responsibility; corporate culture; companies; reporting; analysis