Alternativní bydlení - Zachariáš, Štěpán (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se zabývá komparací vynuceného a dobrovolně vybraného alternativního bydlení mezi dvěma vybranými subjekty. Vybraní jedinci žijí zpravidla nízkonákladově.
Alternative way of living
Keywords: alternativní bydlení; nízkonákladové bydlení; rozhodnutí; vynucení; housing; alternative housing; low-cost housing; decision; enforced