Trh práce a současná situace v ČR - Průšová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2006)
Popis fungování trhu práce, definování nezaměstnanosti, způsoby jejího měření, druhy nezaměstnanosti, situace na trhu práce v ČR, politika zaměstnanosti, příčiny nezaměstnanosti, návrhy na řešení.
Labour Market and its Current Situation in the Czech Republic
Keywords: Labour Market; labour demand; labour offer; Unemployment; types of unemployment; an employment policy; Trh práce; poptávka po práci; nabídka práce; Nezaměstnanost; druhy nezaměstnanosti; politika zaměstnanosti