Model elektronického obchodu firmy - Havran, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce si klade za cíl zhodnotit možnosti přechodu firmy na obchodování ve stylu e-business v současných legislativních a společenských podmínkách České republiky. Dále pak analyzovat situaci firmy a provést návrh na zlepšení současného stavu.
A model of the electronic business of the company
Keywords: elektronický obchod; obchodování