Přeprava kurýrních zásilek v rámci Českých drah, a.s. - Macková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá současným stavem přepravy kurýrních zásilek v rámci Českých drah, a.s..
Transport of courier consignments with České dráhy, a.s.
Keywords: České dráhy; přeprava; kurýrní služby