Vývoj nezaměstnanosti v okrese Domažlice - Holý, Michal (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá teorií nezaměstnanosti. Obsahuje obecnou charakteristiku okresu Domažlice a popisuje vývoj nezaměstnanosti v tomto okrese od roku 1991 do konce roku 1998. Dále obsahuje rozbor faktorů, které jsou pro vývoj nezaměstnanosti v sledovaném okrese určující.
The Development of unemployment in district Domažlice
Keywords: Nezaměstnanost; Domažlicko; vývoj nezaměstnanosti; analýza nezaměstnanosti