Revitalizace okolí průtahu silnice II/284 ve Staré Pace - Macháček, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem práce je návrh rekonstrukce průtahu silnice II/284 ve Staré Pace a revitalizace přilehlého uličního prostoru. Práce je rozdělená na dvě etapy z důvodu výchozích podkladů a proveditelnosti. První etapa je vypracovaná ve třech variantách návrhu řešení průtahu a jeho okolí, druhá etapa má jeden návrh řešení. V obou etapách bylo cílem zvýšení bezpečnosti všech účastníků silničního provozu, revitalizace přidruženého uličního prostoru a dopravy v klidu.
Surroundings Revitalization of road II/284 in Stara Paka
Keywords: roadways; sidewalks; traffic signs; parking; vozovky; chodníky; dopravní značení; doprava v klidu