HPLC/ED stanovení koenzymu Q10 u pacientů s rozdílnými koronarografickými nálezy - Škarydová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2006)
Cílem práce bylo shrnout publikované poznatky týkající se koenzymu Q10, zejména s ohledem na aterosklerózu a stanovit jeho hladinu u pacientů s rozdílnámi koronarografickými nálezy pomocí již zavedené metody HPLC s elektrochemickou detekcí.
HPLC/ED determination of coenzyme Q10 in patients with different coronarography
Keywords: koenzymy; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie; elektrochemická detekce; koronarografie