Kreativní marketing s využitím storytellingu a designu - Škvarčeková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá způsobem, jak lze pomocí storytellingu a designu budovat značku. V teoretické části nastiňuje vývoj marketingové komunikace, principy vizuální identity a různé typy a využití storytellingu. Praktická část poté aplikuje získané poznatky na návrh vizuální identity a komunikační strategie fiktivní značky Colm.
Creative marketing through storytelling and design
Keywords: kreativní marketing; storytelling; vizuální identita; design značky; design obalu; marketingová komunikace; propagační materiály; creative marketing; storytelling; visual identity; brand design; packaging design; marketing communication; promotional materials