Zabezpečení firemních účtů na sociálních sítích - Paleček, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce má za cíl zmapovat sociální sítě využívané ve firemní praxi. Popisuje možnosti zabezpečení firemních dat a věnuje se problematice správy firemních účtů. Součástí práce je výzkum a stanovení základního doporučení pro zabezpečení firemního účtu a firemní politiky komunikace prostřednictvím sociálních sítí.
Security of business accounts on the social networks
Keywords: sociální sítě; firemní účty; internet; hrozby; rizika; bezpečnost; social networks; business accounts; internet; threats; risks; security