Návrh organizačních změn při vykonávání zimní údržby SÚS Královéhradeckého kraje - Strieglerová, Petra (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá analýzou a novými návrhy pro zlepšení provádění zimní údržby Správy a údržby silnic v Královéhradeckém kraji. Práce je zaměřena na analýzu nebezpečných úseků a návrhů na opatření pro snížení nehodovosti vhodným prováděním zimní údržby. Další část práce se zabývá návrhem nových atrakčních obvodů a sestavením nových okruhů se zaměřením na redukci pozemních komunikací I. třídy, které autorka práce navrhuje převést na správu Ředitelství silnic a dálnic.
Proposal of Organisational Measurements in the Field of Winter Maintenance for the "SÚS" in the Region "Hradec Králové"
Keywords: atrakční obvody; distanční matice; okruhy; operační analýza; posypový materiál; zimní údržba; atraction rounds; distance matrix; rounds; operations research; spreadings; Winter Maintenance