Příčiny úspěchu poradenské firmy NaSa s.r.o. Hradec Králové - Háp, Petr (Univerzita Pardubice, 1995)
Cílem práce bylo napsat o příčinách úspěchu poradenské firmy NaSa s.r.o. HK. Firma je zaměřena na poradenskou řídící činnost.
Keywords: poradenská firma; poradenství; NaSa s.r.o.; Hradec Králové; řízení; Management; metody; Analýza