Optimalizace firemního zásobovacího procesu - Kamarýtová, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce je zaměřena na zásobovací a skladovací procesy v konkrétním podniku. V teoretické části jsou popsány strategie zásobování, systémy řízení zásob, způsoby skladování. Na základě analýzy současného stavu jsou identifikovány problémové oblasti zásobovacího procesu a navrženy nové způsoby jeho řešení spočívající v optimalizaci uspořádání skladu a optimalizaci zásobovacího procesu.
Firm supply process optimalization
Keywords: Inventories; warehousing; orders; costs of inventories; zásoby; Skladování; objednávky; náklady zásob