Využití sociálně inteligentních systémů ve veřejné správě - Vostrá, Eliška (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem práce je popsat sociálně inteligentní systémy a možnosti jejich využití ve veřejné správě. Odpovědět na otázky zda Facebook , Twitter a podobné systémy mají místo ve veřejné správě a jak mohou pomoci v jejím rozvoji.
Socially intelligent systems in public administration
Keywords: sociální sítě; veřejná správa; občané; Facebook; Twitter; social network; public administration; citizen; Facebook; Twitter