Nedestruktivní a seminedestruktivní techniky atomové spektrometrie - Pouzar, Miloslav (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá oblastí prvkové analýzy vzorků pomocí spektrometrických technik XRF a LIBS. Zaměřuje se na nové aplikační možnosti málo destruktivních a nedestruktivních technik prvkové analýzy.
Keywords: prvková analýzy; nedestruktivní techniky; atomová spektrometrie; XRF spektrometrie; LIBS