Specifika zpracování sazby s výstupem pro tisk i ve formátu ePub - Chroboková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce je věnována shrnutí dosavadních poznatků o možnostech a specifických aspektech zpracování sazby s výstupem pro tisk i ve formátu EPUB. Důraz je kladen na problematické obsahové prvky a přístupy k jejich zpracování. Postupy jsou realizovány pomocí dostupných aplikací a je vyhodnocena kvalita výstupu. Dále je dokumentován postup pro zpracování příslušných typů sazby.
Layout processing specifics for print and ePub output
Keywords: sazba; elektronické publikování; PDF; EPUB; typesetting; electronic publication; PDF; EPUB