Podmínky provozování letounu L-39 - Berger, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zaměřuje na hodnocení provozu vojenské letecké techniky, její efektivity a nákladů. Popisuje faktory působící na její provoz, ve sledovaném období hodnotí její závadovost. Ukazuje možný postup řešení pro stanovení provozních podmínek letounu do budoucna.
Conditions of keeping aircraft L-39
Keywords: provozní náklady; letecká technika; efektivita provozu; údržba; operating costs; aircraft; effectiveness of operating; maintenance