Softwarová podpora pro technickou přípravu projektu v Elektrizaci železnic Praha a.s. - Hron, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce si klade za cíl vysvětlit problematiku postupu při rozpisu stavebních objektů v Elektrizaci železnic Praha a.s., navrhnout objektový model a vysvětlit související pojmy. V práci je vytvořeno uživatelské rozhraní pro elektronickou správu číselníků, které je jednou ze samostatných částí budoucího systému TPP.
Software support for technical project preparation department in Elektrizace železnic Praha a.s.
Keywords: projektová zadání; technologické požadavky; objektové modely; TPP; analýzy; Komunikace; číselníky; design award; technological requirements; object models; analyses; Communication; dials