Management podniku v podmínkách náročných ekonomických změn - Šafaříková, Michaela (Univerzita Pardubice, 1998)
Tématem práce je problematika managementu podniků v současné době transformující se české ekonomiky se zaměřením na restrukturalizaci a řešení podnikových krizí. Teorie je aplikována na chemickou společnost Synthesia a.s.
Keywords: Management; restrukturalizace; krize podniku; konsolidace; sanace; Synthesia Pardubice