Studentenleben an einigen deutschen Universitäten/Hochschulen-als Beispiel eines landeskundlichen Themas im DaF-Unterricht - Němečková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce se zabývá systémem školství v Německu, třemi vybranými univerzitami a zaměřuje se především na oblast studia zahraničních studentů.
Život studentů na některých německých VŠ a univerzitách-jako příklad konverzačního tématu ve výuce Nj jako cizího jazyka
Keywords: školské systémy; Německo; výuka jazyků; německý jazyk; zahraniční studenti; didaktika