Návrh a implementace webové aplikace pro správu revizí - Lév, Michael (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se věnuje problematice systémů pro správu revizí. V teoretické části jsou představeny základní informace týkající se revizí, dále jsou popsány současné nástroje pro práci s revizemi a následně je provedeno jejich porovnání. Poté jsou popsány výhody a nevýhody využití webových aplikací. Praktická část práce se věnuje popisu využitých technologií a následně pak vlastnímu návrhu, implementaci, testování a nasazení webové aplikace pro správu revizí, která je postavena na technologiích Java, Spring Boot a Vaadin.
Design and implementation of a revision management web application
Keywords: správa revizí; webová aplikace; Vaadin; Java; Spring Framework; Spring Boot; revision management; web application; Vaadin; Java; Spring Framework; Spring Boot