Finanční analýza firmy - Karásek, Jiří (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá finanční analýzou podniku Královopolská strojírna a.s. Moravské Budějovice. Analýza je provedena za účetní období 1993-1996.
Financial analysis of the firm
Keywords: finance; Finanční analýza; podniky; Almanův index; Cash flow; Královopolská strojírna a.s.; Moravské Budějovice