Ekonimické aspekty kombinované přepravy v ČR - Kalčicová, Lada (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zaměřuje na problematiku kombinované přepravy a její pozici v rámci České republiky. Především pak na analýzu silniční, železniční a kombinované přepravy a na její podporu ze strany státu. Kde jsou rozebrány jednotlivé podpůrné programy od roku 1999 až do současnosti.
Economic aspects of combined transport in the Czech Republic
Keywords: kombinovaná přeprava; podpora; silniční doprava; železniční doprava; externí náklady; combined transport; support; road transport; rail transport; external costs