Aplikace REACH v oblasti stavební chemie - Svátek, Luboš (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce je zaměřena na povinnosti firem působících ve stavebním průmyslu. Nařízení REACH ovlivňuje používání chemických látek a přípravků i v tomoto odvětví.
Application of the REACH regulation in the building chemistry area
Keywords: chemicals; registration; building industry; REACH; chemické látky; stavební průmysl