Role sociálních sítí v marketingové komunikaci vybraného podniku - Čápová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá rolí sociálních sítí v marketingové komunikaci podniku Snack Bar, známé též jako "U Davida". Cílem práce je analyzovat, jak sociální média ovlivňují vnímání značky mezi stávajícími a potenciálními zákazníky a jak přispívají k celkovému úspěchu podniku. Na základě vlastního průzkumu, který probíhal prostřednictvím platformy Formuláře na Google, autorka zkoumá efektivitu současných marketingových strategií a nabízí návrhy na jejich zlepšení. Práce kombinuje teoretické poznatky s praktickými a poskytuje ucelený pohled na využití sociálních sítí v rámci marketingové komunikace vybraného podniku.
The role of social networks in the marketing communication of a selected business
Keywords: marketingová komunikace; online marketing; průzkum zákazníků; sociální sítě; Snack Bar; customer survey; marketing communication; online marketing; social media; Snack Bar