Produkce, distribuce, prodej a cena vajec - Škrdlová, Petra (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce slouží jako popis stavu na trhu vajec v ČR včetně souvisejících nařízení EU. Na základě statistických údajů porovná hodnoty pro ČR s okolními státy a pokusí se odhadnout další vývoj.
Eggs Production, Distribution and Sales
Keywords: produkce; distribuce; prodej; cena; vejce; trh; production; distribution; sales; price; eggs; market