Marketingová strategie a aktivity společnosti AF BKK, s. r. o. - Kočvarová, Monika (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem diplomové práce na téma Marketingová strategie a aktivity společnosti AF BKK, s. r. o. je zhodnotit situaci ve společnosti, popsat současné marketingové aktivity a případně navrhnout zlepšení marketingových činností pro další období. Teoretická část práce obsahuje odborné poznatky z problematiky marketingového řízení, tvorby marketingové strategie a marketingového mixu. Praktická část charakterizuje polygrafický trh a jeho tendence. Dále je zaměřena na analýzu současné situace společnosti v konkrétním marketingovém prostředí a marketingových aktivit sledované firmy. V závěru je navržena vhodná marketingová strategie a s ní související marketingové činnosti pro budoucí období.
Marketing strategy and activities of the company AF BKK, Ltd.
Keywords: strategický marketingový proces; Marketingová strategie; Marketingový mix; Situační analýza; marketing služeb; strategic marketing process; Marketing strategy; Marketing mix; Situation analysis; marketing of services