Výběr nových destinací, metody výběru a porovnání jejich efektivnosti - Kudláčková, Nina (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou situace v letectví, matematickými metodami a modely, faktory ovlivňujícími rozhodování leteckých společností.
Selection of new destinations, selection methods and their effectiveness comparison
Keywords: letectví; letecké společnosti; matematické metody; matematické modely; Efektivnost