Mobilní aplikace kulturní akcí - Vezerian, Dmytrii (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh a vývoj mobilní aplikace pro vyhledávání a správu kulturních a společenských událostí. Aplikace je postavena na multiplatformním frameworku Apache Cordova, který umožňuje vývoj pomocí webových technologií jako HTML, CSS a JavaScript. Backend je řešen pomocí PHP a databáze MySQL.
Mobile application for culture events
Keywords: mobilní aplikace; Apache Cordova; kulturní události; multiplatformní vývoj; JavaScript; HTML; CSS; PHP; MySQL; mobile application; Apache Cordova; cultural events; multiplatform development; JavaScript; HTML; CSS; PHP; MySQL