Komparace účetní závěrky podnikatelských subjektů a obcí účtujících v podvojném účetnictví - Holečková, Alena (Univerzita Pardubice, 1999)
Prace se zabývá komparací účetních závěrek podnikatelských subjektů a obcí.
Keywords: účetnictví; účetní závěrka; obce