Nástroje dotační politiky regionu - Frnková, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce je zaměřena na zmapování procesů dotační politiky ve vybraném regionu. V úvodních částech je uvedena definice dotační politiky v rámci linie Evropské unie a České republiky a popsána problematika monitorovacích systémů pro zpracování žádostí o dotace. Součástí práce je popis řešení zpracování dotací vybranou společností - DEA Energetická agentura s. r. o. Hlavním cílem této práce je blíže popsat vybrané procesy a na základně toho stanovit hodnotící kritérií, která vedou k úspěšnému schválení a čerpání dotací.
Instruments of the region subsidy policy
Keywords: monitorovací systémy; dotace; BPMN; strukturální a investiční fondy; procesy; monitoring systems; grants; BPMN; structural and investiment funds; processes