Návrh svozu a rozvozu jednotlivých vozových zásilek - Nedomlel, Radek (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce je zaměřena na vliv osobní dopravy na provoz manipulačních vlaků, které zajišťují dopravu jednotlivých vozových zásilek v obvodu PJ Česká Třebová. Součástí diplomové práce je návrh nového grafikonu vlakové dopravy bez vlivu osobní dopravy a jeho ekonomické a provozní porovnání se současným stavem.
Proposal of Collection and Delivery of Single Wagon Consignments
Keywords: nákladní doprava; jednotlivé vozové zásilky; osobní doprava; grafikon vlakové dopravy; ekonomický vliv; provozní vliv; freight transport; single wagon consignments; personal transport; train traffic timetable; economical influence; operational influence