VoIP a jeho použití pro vnitropodnikovou síť - Smola, Jaromír (Univerzita Pardubice, 2014)
VoIP (Voice over Internet Protocol) je technologie, která se díky rozšíření internetové sítě stále více využívá. Tato práce má vytvořit ucelený pohled na uvedenou technologii a její využití pro vnitropodnikovou komunikaci.
VoIP and its use for internal corporate network
Keywords: VoIP; telefonie; pobočkové ústředny; telekomunikační sítě; VoIP; Voice over Internet Protocol; telephony; PBX; telecommunication network