Aplikace marketingu českých firem na zahraničních trzích - Vorlíček, Petr (Univerzita Pardubice, 2003)
Předmětem práce je problematika zahraničního marketingu. Jejím cílem je vymezení teoretických východisek a seznámení s aplikací marketingu na zahraničních trzích společnosti Sellier Bellot, stroje s. r. o.
Marketing application of the Czech firms at foreign markets
Keywords: Zahraniční obchod; mezinárodní marketing; mezinárodní obchod; zahraniční trhy; česká ekonomika