Charakterizace a kalibrace monitorů na počítačích iMAC - Večeřová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá technologií jakou jsou monitory tvořeny, jejich kalibrací a profilací.
Calibration and Characterization of iMac LCD displays
Keywords: monitor; kalibrace; homogenita; calibration; homogenity; profile