Komparace efektivity nákupu a cloudových řešení pronájmů kancelářských softwarů - Doležal, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato diplomová práce se zaměřuje na problematiku pronájmu a nákupu softwarových služeb. Popisuje potřeby softwarového vybavení firmy. Zaměřuje na komparaci efektivity pronájmu a nákupu softwaru pro firmy. Dále se věnuje výběru vhodného řešení softwaru pomocí metod vícekriteriálního rozhodování, kterými navrhuje konkrétní variantu softwaru pro danou organizaci.
Comparison of efficiency purchase of software and rent of cloud software for office software
Keywords: nákup softwaru; pronájem softwaru; cloud; vícekriteriální rozhodování; CDP; komparace efektivity; purchase of software; rental of software; cloud; multi-criteria decision; CDP; comparison of efficiency