Soubor příkladů pro práci s Garmin GPSMAP 60CSx - Vybíralová, Martina (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je věnována tvorbě e-learningového kurzu pro předmět Globální polohové systémy. Objasňuje pojem globální polohové systémy. Zabývá se studijními materiály, porovnává je a prezentuje návrh studijních materiálů a cvičení. E-learningový kurz je implementován do prostředí LMS Moodle.
File of examples for working with GPSMAP 60CSx
Keywords: Globální polohový systém; studijní materiály; Garmin GPSMAP 60CSx; Global Positioning System; educational study materials