Dispečerský monitorovací systém pro automobilovou amatérskou rally - Litvák, Pierre (Univerzita Pardubice, 2017)
Společně s prací Ing. Petra Bílka (Návrh vozidlové jednotky pro monitorovací systém využitelný v podmínkách amatérské automobilové rally) je tato práce součástí projektu na vývoj monitorovacího systému pro amatérskou rally. Práce Ing. Petra Bílka je zaměřena na hardware a tato práce na software. V práci jsou rozebírány zejména tyto kapitoly: - systémy, které jsou schopny vykonávat zadanou úlohu a jsou k dispozici na trhu - analýza způsobů přenosu dat - popis softwaru (uživatelská a programátorská příručka) Výstupem této práce je aplikace, ve které může uživatel dohlížet na průběh závodu. Uživatel může sledovat vybrané vozidlo, nahrané do aplikace, na mapových podkladech nebo může pozorovat další informace o vozidle jako např. rychlost, status, průběžný čas...
Dispatching monitoring system for amateur car rally
Keywords: LabVIEW; rally; monitorovací systémy; sledovací systémy; software; SQL; databáze; LabVIEW; rally; monitoring systems; software; SQL; databases