Činnost a přínos nízkoprahového zařízení klubu Futra - Placzek, Michal (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářské práce je zaměřena na terénní výzkum realizovaný v prostředí nízkoprahového zařízení klubu Futra v Orlové. Jeho primárními cíli bylo zmapovat prostředí zařízení, jeho každodenních aktivit, zkoumání jednotlivých životních příběhů jeho uživatelů a jejich následnou analýzou z perspektiv, kterým se věnuji v teoretické části této práce.
Activities and benefits of low-threshold center Futra
Keywords: nízkoprahová zařízení; dospívání; výchova; vzdělání; sociální práce; low-threshold centers; adolescence; upbringing; education; social work