Analýza možností zvýšení podílu cyklistické a pěší dopravy v rámci dopravního systému měst Jaroměř a Josefov - Trpák, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zabývá faktory, kterými lze zvýšit podíl cyklistické a pěší dopravy na dělbě přepravní práce. V první kapitole a druhé kapitole jsou popsány konkrétní faktory, které mají pozitivní vliv na volbu jízdního kola nebo chůze jako způsobu dopravy po městě. Třetí a čtvrtá kapitola se věnují analýze vybraných faktorů a návrhům úprav ve městech Jaroměř a Josefov.
Analysis of possibilities of rising the cycling and pedestrian transport participation within the transport system of the towns Jaroměř and Josefov
Keywords: rozvoj cyklistické dopravy; cyklistika; rozvoj pěší dopravy; chůze; Jaroměř; Josefov; cycling transport development; cycling; pedestrian transport development; walking; Jaroměř; Josefov