Využívání benchmarkingu v podnikové praxi - Kubla, Petr (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na manažerský nástroj benchmarking, který se v průběhu posledních let stal nejpoužívanějším nástrojem úspěšných podniků. Zaměřuje se na typ a rozsah využívání benchmarkingu mezi podniky v České republice. Následně práce komparuje výsledky průzkumu využívání manažerských nástrojů s informacemi poradenské společnosti Bain & Company.
Usage of benchmarking in business practise
Keywords: benchmarking; manažerské nástroje; manažer; strategický management; benchmarking; management tools; manager; strategic management