Sběr dat s ohledem na strategické cíle regionálního rozvoje: lidé a osídlení - Horáková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2009)
Zaměření bakalářské práce se vztahuje k regionální politice, jejímu vývoji na území České republiky a základní legislativě týkající se uvedené problematiky. Pozornost je věnována Strategii regionálního rozvoje České republiky. Další část se zaobírá sběrem dat z oblasti problémového okruhu lidé a osídlení Pardubického regionu, jejich analýzou a návrhem datové matice.
Data collection with regard to objectives strategy of regional development: people and settlement
Keywords: osídlení; Regionální rozvoj; sběr dat; datové matice; Pardubický kraj; settlement; Regional development; data collection; Data Matrix; Pardubice Region