Průmyslová výroba perníku - Dostál, Jindřich (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá otázkou programované výuky s propojením na text pro programované učení týkající se průmyslové výroby perníku.
Keywords: pedagogika; programovaná výuka; průmyslová výroba perníku; programované učení