Formy podnikového vzdělávání jako součást personálního řízení - Altmannová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2018)
Cílem práce "Formy podnikového vzdělávání jako součást personálního řízení" je analyzovat možnosti vzdělávání v podniku. Teoretická část se zabývá vzděláváním obecně až po celkový proces a možnosti vzdělávání ve firmách. Praktická část pomocí dotazníkového šetření analyzuje stav vzdělávání ve vybraných hospodářských organizacích a zjišťuje, jak podnikové vzdělávání vnímají samotní pracovníci.
Forms of employee´s education as a part of personnel management
Keywords: vzdělávání; personalistika; podnikové vzdělávání; metody vzdělávání; education; personnel management; company education; methods of employee education